Kandidaat

Samenwerken naar werk

Wij kijken niet naar jouw beperking, maar naar wat je wel kan. Door diverse gesprekken met je jobcoach en eventueel een beroepskeuzetest ontstaat een helder beeld van jouw mogelijkheden en wensen. Hiermee gaat wij op zoek naar een werkervaringplaats of vaste baan.


Goede basis

We begeleiden je niet alleen op weg naar werk, maar ondersteunen je ook op je nieuwe werkplek. We komen regelmatig langs om te kijken hoe het gaat en bespreken samen met jou en je werkgever waar je bijvoorbeeld meer ondersteuning bij nodig. Zo zorgen we ervoor dat je je werk goed kunt uitvoeren. Wanneer daar behoefte aan is begeleiden en ondersteunen wij je ook in je thuissituatie, bij scholing of bijvoorbeeld met jouw financiƫn. Eventueel in samenwerking met andere instanties. Om prettig te kunnen werken, moet de basis goed zijn.


Trainingen

Om je nog beter en zelfverzekerder te voelen in jouw nieuwe baan of de weg daar naartoe kun je soms wat extra hulp gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan sollicitatietraining of een training werknemersvaardigheden. Peperkamp heeft diverse mogelijkheden op het gebied van trainingen, zowel in groepsverband als individueel. Daarnaast kunnen we ook de mogelijkheden bekijken voor scholing van bijvoorbeeld een VCA of een heftruckcertificaat.