Werkgever

Wederzijds succes

Peperkamp heeft goede contacten met diverse werkgevers die jongeren en volwassenen met een arbeidsbeperking een arbeidsplaats binnen hun bedrijf kunnen bieden. En natuurlijk blijven we altijd op zoek naar meer betrokken werkgevers die een werkervaringsplek of betaalde baan kunnen bieden aan onze kandidaten. Interesse? Neem gerust contact op!


Ondersteuning tot op de werkvloer

sociale activeringWanneer u een vacature heeft die geschikt is voor een kandidaat met een beperking komen we graag met u in contact. Natuurlijk bezoeken we uw bedrijf om uw wensen door te spreken en een goed beeld te krijgen van de werksfeer en cultuur. Vervolgens stellen wij de meest geschikte kandidaat aan u voor. We geven u direct inzage in de kwaliteiten en beperkingen van deze kandidaat. Desgewenst kan de kandidaat een dag meedraaien, zodat u (en hij) een goed beeld krijgt van de mogelijke samenwerking.


Jobcoaching
Peperkamp is duidelijk over de mogelijkheden en beperkingen van een kandidaat en begeleidt u zowel vóór als tijdens de plaatsing.
Wanneer een kandidaat bij u aan de slag gaat, wordt een jobcoachplan opgesteld waarbij zowel de kandidaat als uw bedrijf op effectieve begeleiding kunnen rekenen. Deze begeleiding gaat door zolang als het nodig is en wordt vergoed door het UWV of de gemeente. Indien nodig bieden wij ook ondersteuning bij scholing of in de thuissituatie van de kandidaat.

Peperkamp ondersteunt en adviseert u graag bij het aanvragen van subsidies voor deze doelgroep. Kijk op www.subsidiecalculator.nl voor een indicatie van de mogelijkheden.